Представяне на книгата „Последните романтици“ от Чани Родригес

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за участие в представяне на книгата „Последните романтици“ от Чани Родригес на 17. април 2024 г. от 18.00 ч. на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б.

Събитието е с участието на Мария Пачкова и Пламен Димитров.

Представяне на монографията „Значимите други в живота на човека“ с автор Надя Колчева

Център за книгата и департамент „Когнитивна наука и психология“ представят монографията „Значимите други в живота на човека“ от Надя Колчева на 17. април 2024 г. от 16.20 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Публично четене: Четем Шекспир и Вера Мутафчиева в Световния ден на книгата и авторското право

Валентина Никова и студенти от департамент „Медии и комуникация“ публично ще четат избрани текстове от произведения на Шекспир и Вера Мутафчиева на 15. април от 12.00 часа във вътрешния двор на университета пред Център за книгата.

Нов български университет с подкрепа за „Дари книга, подари любов“

Традиционно Център за книгата подкрепя инициативата „Дари книга, подари любов“ на издателска къща „Кибеа“, която обяви за приключила тазгодишната книгодарителска акция на своя сайт на 4. април и посочи бенефициентите на кампанията през 2024 г.

Шампионката Дейзи Ланг аплодира новата книга на Патриция Кирилова
6 Април 2024 myPR

Популярни личности бяха гости на премиерата на  "През Банкя до Харвард и назад"

Представяне на детските книги на Добрина Симова

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за участие в представяне на детските книги на Добрина Симова на 9. април 2024 г. от 18.00 ч. на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б.

Вълшебството на детските книги

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за участие във „Вълшебството на детските книги“ на 8. април 2024 г. от 18.00 ч. на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б.

Careershow