Тази неделя по Телевизия Канал 3 HD от 13:00 часа ще гостува Ясер Ал-Нури
24 Юни 2024 Mr. 3Hours

Готови ли сте да се вдъхновите? Тази неделя ви представяме Ясер Ал-Нури - сирийски бодибилдър, който е истинско доказателство, че с правилния подход към фитнеса и храненето, можем да останем млади и пълни с енергия дори в зряла възраст!

Отслабват със силата на подсъзнанието докато спят!

Само след броени дни стартират записванията за първия в България 10-седмичен онлайн курс за отслабване със силата на подсъзнанието. С помощта на ментални техники и предизвикателства в будната част на деня и на самохипноза вечер преди заспиване курсът, подготвен от Радио за личностно радвитие ChangeWire обещава за по-малко от три месеца да промени отношението към храненето и дори изобщо към живота - при това от уюта на дома, в състояние на спокойствие и отпускане.

Съветите на д-р Тея Александрова за въвеждане на водата при бебета

Д-р Теа Александрова завършва медицина с отличие през 2018 г. Работи в отделението по педиатрия и в спешения педиатричен кабинет към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ от началото на 2019 г., както и в отделение за Ковид-19 за деца в същата болница през 2020 г.

Лекарят с над 1200 операции годишно с поредно признание
20 Юни 2024 myPR

Началникът на Урологията в МБАЛ „Хигия“ е финалист за Balkan Medical Awards 2024

Безплатни прегледи за холестерол в 2 магазина на Kaufland в София
20 Юни 2024 V+O Communication

В аптеките на два от магазините в гр. София на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland ще се проведат безплатни прегледи за холестерол в края на месец юни. Специалистите от аптеки BENU ще преглеждат всички желаещи да проверят своето здравословно състояние. Събитията ще се проведат на 22 юни между 11 и 15 часа в аптеката на Kaufland “Люлин“ 3 и на 26 юни между 12 и 16 часа в тази на Kaufland “Манастирски ливади“. За провеждане на прегледа не е необходимо предварително записване.

Мария Евгениева гостува на Бургас с безплатни консултации за бъдещи и кърмещи майки
12 Юни 2024 vipmedia.bg

Фестивал „Академия за бременни и родители“ на 15 юни от 10 до 16 ч. в Експозиционен център Флора Бургас


Мария Евгениева е акушерка с международна сертификация за консултант по кърмене. Прави консултации по кърмене, предродилна подготовка, обучение в грижи за бебето, както и проследяване на детско развитие със скрининг система за бебета от 4 седмици коригирана възраст - ASQ-3. По време на работата си с всяка двойка майка-бебе дава съвременни, научно обосновани и ефективни насоки за конкретната ситуация. Активист е по темата за възстановяване на патронажната грижа от акушерки за всяка бременна и родилка, като доказано най-добрият начин за оказване на висококачествена подкрепа на всяка жена.

Заедно с „Академия за родители“ – инициатива с идеална цел, организират в Бургас Фестивал „Академия за бременни и родители“ на 15 юни от 10 до 16 ч. в Експозиционен център Флора Бургас.