Какво са електролитите и как да поддържаме електролитен баланс?
23 Февруари 2024 FitwithStrahil

Електролитите са минерали, които се разтварят в телесните течности, като кръвта, урината и потта.

Мимо Гарсия за травмата от изнасилването и търсенето на помощ за близък
19 Февруари 2024 Да говорим заедно

Видеото е снимано за платформата „Да говорим заедно”.

ПРЕМИЕРА УТРЕ - Медитация ТАЙНАТА НА РОЗАТА: Хипноза за пречистване на подсъзнанието, преодоляване на безпокойството

Поредната нова програма с премиера от поредицата Невротрансформинг 24 - хипноза медитация за новото време с Любомир Розенщайн. Само на 25 февруари Любомир Розенщайн отново в София

Какво е Ацетил Л-карнитин и как работи за отслабване?
16 Февруари 2024 Mr. 3Hours

Но какво всъщност представлява Ацетил Л-карнитин и как работи тя за отслабване? Това е хранителна добавка, която играе ключова роля в процеса на превръщането на мазнините в енергия.

Ламиниране, ботокс и боядисване на естествени мигли в Естетичен център Vintage Dolls

Перманентното ламиниране на мигли е много ефикасно, предпочитано и трайно средство, с което се придава изразителен и дълбок поглед – без употреба на грим. С процедурата по ламиниране и боядисване на твоите естествени мигли, ще постигнеш така желания УАУ ефект.

3D, 6D, 15D Руски обем в Естетичен център Vintage Dolls

3D или 6D мигли Russian Volume Lashes е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли. Сега към всеки твой косъм се вграждат по 3 или 6 допълнителни косъмчета, вместо един. Именно това различава процедурата от класическия метод “косъм по косъм”. Сега с Vintage Dolls можеш да имаш впечатляващ поглед с подчертани и изразени обемни мигли, които допълват твоята красота.

Мигли "косъм по косъм" в Естетичен център Vintage Dolls: Подчертаване на естествената красота

С помощта на метода “косъм по косъм” твоите мигли могат да изглеждат по-впечатляващо от всякога! Поставянето на мигли от естествен косъм за продължителен период от време е сред топ естетически процедури, на които се доверяват хиляди. За допълнително очарование при специален повод или част от ежедневната грижа за визията ти, с удължаването ще имаш перфектен и подчертан с обем поглед!

С “косъм по косъм” твоите мигли имат дълготраен обем и запленяващ вид.

Careershow