Безплатна онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“ в „УМБАЛ-Пловдив“
18 Май 2022 myPR

Отделението по Неонатология в „УМБАЛ-Пловдив“ и Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители” в Пловдив канят отново бъдещи и настоящи родители на онлайн среща с водещия педиатър д-р Диана Аргирова.

Д-р Васил Василев, Втора кардиология в „УМБАЛ-Пловдив“: Случаи на хипертония все по-често се диагностицират при деца
17 Май 2022 myPR

Кардиолозите от „УМБАЛ-Пловдив“ се присъединяват към глобалната инициатива, ръководена от Международната асоциация по хипертония (ISH) и одобрена от Световната лига по хипертония (WHL), за да напомнят и да призоват всеки човек да измери днес кръвното си налягане, както и да започне да го проследява и в бъдеще.

NEUTROGENA® ПРАЗНУВА 50 ГОДИНИ ХИДРАТАЦИЯ
17 Май 2022 Chapter 4

За 50-та годишнина на Norwegian Formula, Neutrogena® пуска на пазара хидратиращ хигиенен крем за ръце, който съчетава хидратация за ръце с хигиенен компонент

Лаймската болест е инфекция, предавана от кърлежи
15 Май 2022 ArsMedica.bg

Лаймската болест се причинява от бактерията Borrelia burgdorferi от семейство Spirochetaceae. Предава се при ухапване от кърлежи-преносители от род Ixodes. Заболяването се среща в целия свят

Природните продукти разкриват потенциала си на Green Line от 18 май в София
12 Май 2022 Inter Expo Center

Нов изложбен формат ни среща с терапевтичните възможности на ароматните и лечебните растения

Две седмици безплатни консултации за спортисти в Пловдив

Безплатни консултации за спортисти ще проведе от 17-ти до 31-ви май 2022 г. екип от специалисти по физикална и рехабилитационна медицина, неврология, ортопедия и травматология в МЦ по рехабилитация и спортна медицина I (МЦРСМ I) в Пловдив, приемник на Спортния диспансер.