Новият и подобрен Ulysse Nardin Diver Chronograph

Ulysse Nardin очевидно е по средата на важен процес на преструктуриране и актуализиране на повечето си емблематични часовници. След новите модели в морската колекция „Marine“, беше време Diver да придобие по-свеж вид. След миналогодишната еволюцията на моделите с 3 стрелки, марката сега предлага три нови, но веднага разпознаваеми часовника за гмуркане Diver Chronographs. Все така внушителен, все така смел, все така безпогрешно изглеждащ Ulysse Nardin, новият часовник хронограф ("Хронографът" е часовник, който има вградена функция "хронометър") се възползва от най-новата модернизация на дизайна и изключва доста ненужно тегло, ставайки доста по-лек, по-облекчен и придобива много по-съвременен вид.
Новият 2019 Ulysse Nardin Diver Chronograph 44 mm се предлага в два редовни модела - 18k розово злато+синьо и титан+черно - както и ограничено издание „Hammerhead Shark“ в титан+синьо.

Спортният диспансер с бонус за пациентите, които се ваксинират там
25 Октомври 2021 ПР агенция Golden Crown

Медицинският център за рехабилитация и спортна медицина (бившият Спортен диспансер) в Пловдив ще предоставя на пациентите, избрали да се ваксинират там, персонална бонус карта за 10% отстъпка на всички платените услуги в лечебното заведение при получаване на „зеления сертификат“.

Зеленият дневен ред: програмен или фрагментиран
25 Октомври 2021 myPR

В навечерието на важните за страната ни избори даваме трибуна на водещи политици и експерти, за да намерим в диалог решенията за зелена трансформация на България.

Българската компания Екомаат стартира участие в мащабен научноизследователски проект за разработване на безопасни и устойчиви растителни козметични съставки
25 Октомври 2021 myPR

InnCoCells ( Иновативни козметични продукти с висока, добавена стойност от растения и растителни клетки) е четиригодишен, съвместен, изследователски проект, който има за цел коренно да промени начина, по който се откриват, произвеждат и развиват козметичните съставки в утвърдени козметични продукти.

Бизнесът и образованието се обединяват за подпомагането на ВЕИ сектора в България
25 Октомври 2021 AVS Agency

На 21 октомври в онлайн среда се проведе информативна среща във връзка с учредяване на сдружение „Соларна академия България“ (Solar Academy).

Нови монитори Philips Momentum Designed for Xbox: конзолна игра със 120Hz в размер 32” и 27”
25 Октомври 2021 PR People Bulgaria

Геймърската сцена се промени драматично през миналата година с въвеждането на HDMI 2.1 - нов, подобрен стандарт за свързване, който поддържа набор от високи видео резолюции и честоти на опресняване, включително 4K@120Hz – ново ниво за играещите на конзоли.

Студенти от УХТ организират поетично пътешествие за Деня на будителите
25 Октомври 2021 ПР агенция Golden Crown

Виртуално „Поетично пътешествие“ организират студентите от Клуба по туризъм в Университета по хранителни технологии по повод 1 ноември – Деня на народните будители.