3 тона пластмаса събраха Kaufland и „Книги за смет“ в София
6 Октомври 2022 V+O Communication

Над 20 тона са пластмасовите отпадъци, които екологичната инициатива „Книги за смет“ със съдействието на Kaufland България, събра през 2022 година. С тях общото количество събрани и последващо рециклирани пластмасови битови отпадъци за всичките 10 години, откакто тя се реализира, надвишават 100 тона. Kaufland България партнира на кампанията от 2019 г., като спомага за увеличение на локациите в цялата страна. През последната година броят на градовете за пръв път достига 15. Сто хиляди са общо книгите, които са разменени за пластмасови отпадъци през последните 10 години в рамките на инициативата.

10 храни за ефективно качване на мускулна маса
6 Октомври 2022 FitwithStrahil

Много хора смятат, че ключът към обемната, добре оформена мускулатура, се крие в тренировките. Но истина е, че без правилно хранене – и най-добре оптимизираната тренировъчна програма би била безуспешна в постигането на тази цел.

Стартират официалните продажби на Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro във Vivacom
6 Октомври 2022 myPR

Във Vivacom започват продажбите на най-новите модели на Huawei – nova 10 и nova 10 Pro. Тези два модела, чието представяне бе съвсем наскоро, се отличават със стилния си дизайн, изключително бързо зареждане и иновативните камери.

Огнената стихия Barcelona Gipsy balKan Orchestra се завръща за поредния си взривяващ концерт в София
6 Октомври 2022 myPR

На 10-ти декември, огнената седморка Barcelona Gipsy balKan Orchestra ще пристигне за третия си горещ концерт в SOFIA LIVE CLUB.

Анкета за Евровизия 2023 избира фаворита на феновете в България
6 Октомври 2022 myPR

Онлайн допитване до феновете на Евровизия ще определи изпълнителя, който получава най-голяма подкрепа от българските и международните фенове като кандидатура за представител на България на конкурса през 2023 година.

ДЯДО НИКАНОР БЛАГОСЛОВИ НОВИЯ КЛИП НА ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ
6 Октомври 2022 myPR

Певецът снима изгубената песен на Тончо Русев и Недялко Йорданов в Църногорския манастир

Yettel пуска 50% отстъпка на домашен интернет за 6 месеца
6 Октомври 2022 d:istinkt

Услугата свързва дома с бърз и безкабелен интернет през мобилната мрежа на оператора и идва с услугата „Онлайн защита“