Energy On
22 Юни 2024 Energy On

Provider or retail, network and energy services for smart embedded networks, microgrids, circulating hot water, cold water, gas, air conditioning and telecommunications

Българските ученици не развиват достатъчно творческото си мислене. Има обаче как
21 Юни 2024 Заедно в час

Страната ни е на последно място в ЕС по умения на 15-годишните в областта на творческото мислене. Много училища и учители показват как това може да се промени

Във ВСУ „Черноризец Храбър“ започва XXIII Международна научна конференция „Приложна психология и социална практика“

XXIII Международна научна конференция „Приложна психология и социална практика“, организирана от катедра „Психология“ към факултета „Социални, стопански и компютърни науки“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ ще се проведе в периода 21-23 юни 2024 г.

Безплатни STEM лагери през лятото за децата в Стара Загора
20 Юни 2024 myPR

Проектът „STEM Summer Camp“ е един от финалистите в деветото издание на Vivacom Регионален грант

Студентите от специалност "Хореография" на ВСУ „Черноризец Храбър“ представят магията на българския танц

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" кани жителите и гостите на Варна на Годишния концерт на студентите от специалност "Хореография", който ще се проведе на 19 юни 2024 г., от 18:30 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център в морската столица.

Продължава кандидатстването за третото издание на конкурса Solve for Tomorrow на Samsung България
17 Юни 2024 Proximity Sofia

Какви са идеите, които могат да участват в категория „Устойчивост“?

Семинар „Кога и защо изключваме родителите, докато помагаме на техните деца?“

На 20. юни от 14.00 ч. до 16.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ на адрес ул. „Г. С. Раковски“ 191 Б ще се проведе семинар „Кога и защо изключваме родителите, докато помагаме на техните деца?“.
Серия семинари на тема „Междусекторното сътрудничество – условие за изпълнение на препоръките на Европейската гаранция за детето“, провеждани от Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца към Нов български университет в партньорство със специалисти от практиката, академията и управлението.

Careershow