Нови монитори Philips Momentum Designed for Xbox: конзолна игра със 120Hz в размер 32” и 27”
25 Октомври 2021 PR People Bulgaria

Геймърската сцена се промени драматично през миналата година с въвеждането на HDMI 2.1 - нов, подобрен стандарт за свързване, който поддържа набор от високи видео резолюции и честоти на опресняване, включително 4K@120Hz – ново ниво за играещите на конзоли.

Acer показа нови монитори и 4K проектор за домашно кино
25 Октомври 2021 Smarkethink

Acer обяви разширяване на своите серии проектори и монитори, предлагайки нови модели за геймъри и почитатели на домашното кино. Новият 4K лазерен проектор за първи път предлага върхови параметри и висока екологична ефективност в модел, предназначен за масовия пазар.

Acer направи дебют на нови Chromebook модели с голям екран, предназначени за работа, обучение и развлечение
25 Октомври 2021 Smarkethink

Acer показа за първи път своите четири нови модела Chromebook, които отговарят на нуждите на широк кръг от клиенти – от домашни и бизнес потребители до отдалечено работещи служители и студенти. Те са оборудвани с най-новите процесори и предлагат всичко, от което потребителите могат да имат нужда.

Acer разширява портфолиото си с настолни гейминг компютри с новия мощен Predator Orion 7000
22 Октомври 2021 Smarkethink

Acer разширява геймърското си портфолио Predator с нова серия настолни компютри Predator Orion 7000, съчетаващи висока производителност с отличителен дизайн, както и с два интелигентни проектора с разделителна способност 4K. Друга новост е геймърското бюро Predator, което се предлага с два вида повърхности, както и с удобно отделение за аксесоари.

Schneider Electric представя Easy Micro Data Centers, микроцентрове за данни, осигуряващи достъпност, надеждност и максимална скорост

Schneider Electric ™, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, обяви, че разширява гамата Micro Data Center с въвеждането на серията Easy Micro Data Center за стандартни IT среди и търговски обекти.

XPG HEADSHOT и GENESIS DDR5 с престижна награда за продуктов дизайн
21 Октомври 2021 myPR

XPG бе отличена с награда за продуктов дизайн от Good Design Awards 2021 за своята геймърската мишка XPG HEADSHOT и модулът памет GENESIS DDR5.

ADATA анонсира DDR5-4800 модул памет
13 Октомври 2021 myPR

Сътрудничеството с най-големите марки дънни платки гарантира оптимална производителност и съвместимост