Logitech предлага първия MX комплект с клавиатура и мишка, който идва с нов софтуер за подобряване на работните потоци и продуктивността
1 Юни 2023 Well Done Agency

Първата комбинация от Master гамата включва обновената популярна клавиатура MX Keys S и награждаваната мишка MX Master 3S

MSI прави впечатляващо завръщане на Computex 2023 и обяви партньорство с Mercedes-AMG
1 Юни 2023 Well Done Agency

MSI отново събужда духа на лукса и естетиката на Computex 2023. Компанията представи множество иновативни продукти, за да отбележи завръщането си на престижното събитие след тригодишна пауза.

Компютърът ви не работи добре? Тази единствена промяна може всичко да направи различно!
30 Май 2023 better. gaming agency

Когато тромавостта на вашия компютър започне да ви лази по нервите, най-вероятно ще приемете, че е време да се сбогувате със старото си устройство и да си вземете ново.

Остри детайли, чисти и бързи движения с новия 24“ QHD геймърски монитор на AGON by AOC: AOC GAMING Q24G2A/BK
29 Май 2023 Well Done Agency

AGON by AOC – водещата световна марка за геймърски монитори1 и IT аксесоари – с гордост представя компактният Q24G2A/BK, който е част от гамата AOC GAMING.

Снимки на котки, документи и CO2 - как съхранението на данни засяга планетата?
18 Май 2023 better. gaming agency

Все по-често се опитваме да живеем по екологичен модел. Но някога замисляли ли сте се колко лошо може да бъде съхранението на данни за околната среда?

Телевизор и рутер: как да изберем идеалната двойка? Експертите на KIVI съветват
16 Май 2023 myPR

Качеството на изображението на Smart TV зависи от много фактори, включително интернет връзката. Какво трябва да се има предвид при свързване на телевизора към интернет и кой рутер е по-добре да изберете? Нека разберем заедно с европейската марка Smart TV KIVI.

Philips разширява иновативната си гама от монитори Evnia с новите модели 25M2N3200W и 25M2N5200P
10 Май 2023 Well Done Agency

Геймърската индустрия отбелязва поредния си връх, защото хора на всякаква възраст, във всяка страна се наслаждават на потапящата тръпка, която осигуряват последните технологични достижения.

Careershow