3 тона пластмаса събраха Kaufland и „Книги за смет“ в София
6 Октомври 2022 V+O Communication

Над 20 тона са пластмасовите отпадъци, които екологичната инициатива „Книги за смет“ със съдействието на Kaufland България, събра през 2022 година. С тях общото количество събрани и последващо рециклирани пластмасови битови отпадъци за всичките 10 години, откакто тя се реализира, надвишават 100 тона. Kaufland България партнира на кампанията от 2019 г., като спомага за увеличение на локациите в цялата страна. През последната година броят на градовете за пръв път достига 15. Сто хиляди са общо книгите, които са разменени за пластмасови отпадъци през последните 10 години в рамките на инициативата.

Катрин Зита-Джоунс се превъплъщава в ролята на екстрасенса, откраднал сърцето на Худини
6 Октомври 2022 M3 Communications Group, Inc.

Любов и илюзии се преплитат във филма „На границата на смъртта“

Kaufland и клуб AvangarD организират туристически ретро автопоход в Южна България
5 Октомври 2022 V+O Communication

Тази събота, 8 октомври, Kaufland България и автомобилен ретро клуб AvangarD организират туристически автопоход, който ще стартира от София, ще продължи през Петрич и Рупите и ще завърши в най-малкия град у нас - Мелник. Любителите на хубавите коли ще могат да вземат участие или да проследят движението на интригуващата колона от 30 автомобила, която ще тръгне от паркинга на Kaufland Младост („Околовръстен път“). Стартът на официалната церемония ще бъде даден в 9:00 часа, след което автопоходът ще продължи към Петрич.

Най-новата „зелена“ колекция на водеща марка куфари очаква лоялните клиентите на Kaufland
5 Октомври 2022 V+O Communication

Най-новата „зелена“ колекция куфари и продукти за пътуване на American Tourister вече очаква клиентите на водещата търговска верига у нас. Притежателите на активна Kaufland Card могат да се възползват от намаления до 42% на продукти от висококачествения бранд, като за целта е необходимо да използват своите натрупани 5, 10 или 20 лоялни точки. Те могат да избират от различни куфари от актуалната колекция на марката „Speedstar“, както и детски куфари, сакове и раници. Аксесоарите за пътуване са в различни размери, със съвременен дизайн и спортна визия, комбиниращи комфорт и стил.

Най-доброто за вашия дом – DiKa Home
4 Октомври 2022 DiKa

Имаме вълнуваща новина: вече можете да пренесете своя любим DiKa стил и у дома! DiKa Home е най-новата линия на марката, която стартира с колекция от възглавници и одеяла, които да внесат стил и уют вкъщи.

Според проучване на GLAMI само 16% от ритейл клиентите планират да намалят разходите си за модни находки въпреки инфлацията
3 Октомври 2022 V+O Communication

Само 16% от ритейл клиентите планират да намалят разходите си за модни находки въпреки инфлацията, според проучване на GLAMI. Настоящата глобална икономика и високата инфлация са повлияли на всеки аспект от живота ни, включително навиците ни при пазаруване. Най-новото модно проучване на GLAMI споделя задълбочена информация за това как се влияят пазарните навици на българите в контекста на актуалната икономическа ситуация. За да представи максимално точни данни, GLAMI.bg анализира резултатите на 3 552 участници, участвали в анкетата.

Стартираха редовните продажби на Huawei nova 10 Pro в България, а лице на кампанията му е Ивет Лалова
3 Октомври 2022 All Channels Communication Group

От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще видим очарователната българска лекоатлетка Ивет Лалова, която си прави селфи с новия Huawei nova 10 Pro. Ще я видим още в YouTube, Facebook и Instagram.