София Прайд 2024 ще се проведе днес на площад Батенберг
22 Юни 2024 myPR

Най-голямото мирно шествие за човешки права ще се проведе за 17-та поредна година

VICHY ПРОТОКОЛ MINÉRAL 89: УСЕТЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА 72-ЧАСОВА ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА
21 Юни 2024 INFLUENCER.BG

С идването на по-топлите дни, имаме нужда от малко по-различна грижа за кожата и по-леки формули, които ще осигурят на кожата ни необходимата свежест, без неприятно усещане за тежест.

Calvin Klein с нов магазин в Париж
20 Юни 2024 United Partners

Американската модна къща представи и нова концепция за своите пространства

Сцената на София Прайд 2024 отваря врати за 6 млади артисти
20 Юни 2024 myPR

Най-голямото мирно шествие за човешки права в България ще се състои на 22 юни

Новите предложения от Ариана Радлер 0.0% са тук, за да подканят консуматорите да останат верни на себе си и своите емоции
18 Юни 2024 myPR

Vibe Чилче by Ариана Радлер 0.0%, Vibe Top Mood by Ариана Радлер 0.0% и Vibe Sassy by Ариана Радлер 0.0% са с натурални съставки и богат плодов вкус.

IKEA FAMILY Лятна среща пред Топлоцентрала на 21 и 22 юни
17 Юни 2024 Paragraph 42

Лятото вече е тук! И за да отпразнува началото на топлите слънчеви дни, ИКЕА ви кани на специално двудневно събитие на 21 и 22 юни в двора на Топлоцентрала (ул. Емил Берсински 5). Входът е свободен, а доброто настроение е силно препоръчително.

Ден след посрещането на лятното слънцестоене (най-дългият ден в годината), което шведите наричат “Midsommar”, ИКЕА подготвя разнообразни активности като консултации за проектиране с 3D програма, с помощта на експерти на бранда в трансформиран като офис двуетажен автобус, фитнес тренировка с колекция DAJLIEN, безалкохолни коктейли, детски игри, работилници за изработване на венци, работилница за пресни подправки, кино на открито и IKEA Family награди.

5 начина да изхвърлите и извозите старите мебели
16 Юни 2024 daweb

Изхвърляне и извозване на стари мебели София, по екологичен и интелигентен начин. Без да си донесете наказание или глоби от местните законови организации, които регулират изхвърлянето