Тест за непоносимост към глутен – GlutenCHECK
11 Юли 2024 Selftest.BG

Непоносимостта към глутен е често срещано състояние, което може да причини сериозни здравословни проблеми. За да се диагностицира бързо и лесно в домашни условия, GlutenCHECK предлага ефективно решение. С този тест за непоносимост към глутен можете да получите точни резултати само за няколко минути и да предприемете необходимите мерки за подобряване на вашето здраве.

Дефицит на желязо: Причини, последици и как FerritinCHECK може да помогне
11 Юли 2024 Selftest.BG

Дефицитът на желязо е често срещан здравословен проблем, който може да възникне поради недостатъчен прием на желязо чрез храната, ограничена абсорбция или загуба на желязо поради кървене. Бременността и фазите на растеж също могат да предизвикат дефицит на желязо. Този дефицит може да доведе до анемия, умора, главоболие, слабост, затруднена концентрация и отслабена имунна система.

Бързи тестове в домашни условия от Selftest.bg – Лесно и надеждно решение за вашето здраве
11 Юли 2024 Selftest.BG

В днешното натоварено ежедневие грижата за здравето трябва да бъде лесна и достъпна. Selftest.bg предлага висококачествени бързи тестове в домашни условия, които ви позволяват да следите здравето си бързо и удобно.

Пощенска банка триумфира с четири златни отличия в международен конкурс за работодатели
11 Юли 2024 Proximity Sofia

Институцията е определена за еталон в областта на управлението на работодателската марка, а като единствен победител от България печели и най-много отличия сред участниците в Employer Brand Stars 2024

Стартира благотворителна кампания "По-добра среда за всеки"

Стартира благотворителна кампания в подкрепа на децата и младежите в неравностойно положение от центровете от семеен тип, управлявани от фондация "Сийдър". Кампанията е в партньорство между фондация "Сийдър" и Levoit България, които направиха  материално дарение – пречистватели за въздух за четири от семейните къщи на организацията в Казанлък и Кюстендил.

Ваканционна работилница за ученици „Играя и зная“

Студенти от Нов български университет забавляват и обучават безплатно ученици през ваканцията в Център за книгата. За участие в отделните работилници е необходима регистрация на телефон 02/8110296 от 9.00 ч. до 17.30 ч. всеки делничен ден.

Международна изложба „Приключението Fine arts & ERUA: Фотографии, импасто и абстрактна живопис“

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за посещение на международна изложба „Приключението Fine arts & ERUA: Фотографии, импасто и абстрактна живопис“ от 15 юли до 15 август на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б.

Откриването ще бъде на 15 юли в 17:00 часа с водещ гл. ас. д-р Румен Кожухаров от департамент „Дизайн“.