ИКЕА пуска на пазара нова колекция в колаборация със социални предприятия
2 Август 2022 Paragraph 42

VÅRDANDE цели да вдъхнови уюта и грижата за себе си

Поглед към бъдещето: vivo пуска трета Бяла книга за 6G за услуги, възможности и базови технологии
2 Август 2022 Paragraph 42

Докладът изследва възможностите за свят от стотици милиарди свързани устройства до 2030 г.

Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“
2 Август 2022 V+O Communication

Най-голямата верига за дюнери у нас вече може да бъде открита и на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „Хаджи Димитър“. Ритейлърът разшири партньорството си с Aladin Foods в продължение на концепцията си за предоставяне на разнообразни услуги на своите клиенти – One Stop Shopping. Хипермаркетите на Kaufland България постепенно се трансформират в своеобразни търговски центрове, в които клиентите могат да се възползват от най-разнообразни стоки и услуги на едно място.

Най-много нови коли карат в Централна България
2 Август 2022 V+O Communication

Всички седем победители от играта на Kaufland Card вече получиха своите чисто нови автомобили VW Taigo. Най-много са спечелилите от градове в Централна България – по една кола отпътува за Пловдив, Стара Загора, Казанлък и Плевен. Останалите са от София, Разград и Бургас. В продължение на 2 месеца всички, регистрирали своята Kaufland Card, имаха шанса да спечелят от играта на най-голямата верига хипермаркети у нас и да получат лично ключовете за своя нов автомобил от Ялчин Джем – главен търговски директор на компанията и член на борда на директорите. Победителите бяха изтеглени от независим специализиран софтуер в Централата на компанията в Германия.

След глобалния спад на цените на металите, най-висок е рискът за строителството и автомобилостроенето
2 Август 2022 Paragraph 42

Експертите на Кофас алармират, че инфлационният натиск върху енергийните вложения оказва значително въздействие върху металната промишленост и че настоящата промяна на пазара на метали отразява предстоящата мрачна икономическа перспектива

Над 120 изложители ще се включат в индустриалното изложение MachTech&InnoTech 2022
2 Август 2022 Inter Expo Center

Близо месец ни дели от старта на 13-ото издание на българския индустриален формат