Стартира Light Up Your Rings - лятна европейска кампания на Huawei със сър Мо Фара

Light Up Your Rings е името на лятната кампания на Huawei, която цели да мотивира европейските потребители за по-активен здравословен начин на живот, базиран на повече спорт и повече движение в ежедневието.

Bosch, Tefal, DeLongi, Nike и други топ марки с до 50% намаление тази седмица в Kaufland
15 Юли 2024 V+O Communication

От днес над 350 нехранителни стоки от богатия асортимент на най-голямата търговска верига у нас Kaufland България ще са с до 50% намаление. До края на седмицата - 21 юли (неделя) клиентите на ритейлъра могат да намерят във всички 66 хипермаркета от веригата изгодни топ марки и предложения от електроуреди, през домакински принадлежности до текстилни продукти на промоционални цени. Сред разнообразието от артикули са продукти на Tefal, Berlingerhaus, Bosch DIY, Nike, Swiffer, Vileda и други.

Икономическата политика на Турция е насочена към стабилност на фона на обезценяването на лирата
15 Юли 2024 Paragraph 42

Лихвените проценти на централната банка се увеличават от 8,5% на 50%; Очаква се инфлацията да намалее до 43% до края на 2024 г.

Стойността на обучението и образованието отвъд чаша кафе: продължаващият ангажимент на фондация Lavazza
15 Юли 2024 Chapter 4

На Световния ден на младежките умения, 15 юли, фондация Lavazza споделя своя дългогодишен ангажимент към младите хора, за да информира за стратегическото значение на предоставянето на умения на младите хора за заетост, достоен труд и предприемачество.

Група „Молец“ станаха посланици на устойчивата мода и новия бранд textales
15 Юли 2024 STEAM Net Ltd

textales e ново поколение second hand clothing бранд, създаден, за да стимулира положителното въздействие върху околната среда и обществото

Избор на кухненско обзавеждане във Варна
15 Юли 2024 internetreklama

Изборът на кухненско обзавеждане е важна задача, която изисква внимателно планиране и разглеждане на множество фактори. Във Варна има голям избор от магазини и производители, които предлагат разнообразни решения за всяка кухня. При избора на обзавеждане трябва да се вземат предвид размерът на помещението, стилът на интериора и личните предпочитания.

Детска занималня „Знам и Мога” – 2024-2025 година

Детска занималня „Знам и Мога” отваря врати през 2010 година и тогава се занимаваме активно с подготовката за училище и извънкласни занимания на деца от предучилищна и начална училищна възраст. Предлагаме 2 основни услуги: занималня през учебната година (септември – юни) и лятна занималня (юни – юли).

Careershow