Монтаж на рентгенов кугел с цифров сензор
27 Март 2023 dentexpert.info

Рентгеновата визуализация е неразделна част от стоматологичната практика. Все повече дентални специалисти избират да се оборудват с тази апаратура, но за да я използват рационално и безопасно тя трябва да бъде монтирана правилно. В противен случай представлява опасност за персонала и за пациентите.

Традиционни сватбени правила
27 Март 2023 Studio Kipo

Ако планирате сватба, има няколко традиционни правила, които трябва да знаете. Някои от тях са старомодни, а други са по-съвременни. В днешната статия ще разгледаме някои от тях.

10 романтични идеи за цветя за годишнина, за да впечатлите партньора си
27 Март 2023 Studio Kipo

В тази статия ви представяме 10 уникални идеи за цветя, които да подарите за годишнина.

Schneider Electric и Atea си партнират за предоставяне на устойчиви ИТ услуги в Северна Европа

Schneider Electric , лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, обяви, че ще си партнира с Atea, пазарен лидер в ИТ инфраструктурата и свързаните с нея услуги за бизнеса и организациите от публичния сектор, за предоставяне на екологични и устойчиви ИТ услуги в скандинавския и балтийския регион.

ФОЛКЛОРНИ КОНЦЕРТИ В ЧЕСТ НА ПРОЛЕТТА
24 Март 2023 myPR

Вдъхновени от българските традиции, бит и култура музикантите Мария Магдалена Брегова /сопран/, Ася Любенова /мецосопран/, Милена Великова /мецосопран/, Калина Иванова /алт/, Деница Йорданова /пиано/, споделиха с публиката пъстротата и разнообразието на българския музикален фолклор в два концерта посветени на настъпващата пролет.

Предстои седмицата на ключовите събития за строителството и енергийната ефективност
24 Март 2023 Inter Expo Center

От 29 март до 1 април изложение Архитектурно-строителна седмица 2023 разгръща мащабна съпътстваща програма в Интер Експо Център

Какво да подарим на дете? 6 полезни и интересни идеи
24 Март 2023 myPR

Всеки от нас поне веднъж се е изправял пред въпроса какъв подарък да избере за малко дете. В днешно време за децата има изобилие от играчки и дрешки и изборът става още по-труден.

Careershow