Грандиозна гръцка гала вечер готвят на 24 ти март в Порто Малтесе

Предстоящият национален празник на слънчева Гърция на 25 март ще бъде отбелязан у нас.

“Дестинации” с Наско Лазаров на големия екран

На 10 април от 20.00 часа кино Арена,The mall нека да усмихнем децата на Занзибар без родителски грижи.

TOMMY COLLECTION от TOMMY JEANS се завръща за сезон пролет 2023
22 Март 2023 United Partners

Новата колекция е вдъхновена от съвременните стрийт класики миксирани с ритъма на Чикано културата в Япония

Kaufland повишава достъпността на децата до куклен театър
22 Март 2023 V+O Communication

Вече близо три месеца клиентите на Kaufland България в морската столица имат достъп до най-доброто от творчеството на Държавен куклен театър – Варна. В резултат на колаборацията между най-големия ритейлър и културната институция стотици деца се докоснаха до приказния свят на куклите. Съвместната инициатива ще продължи с финална постановка „Трите феи“ тази неделя, 26.03 от 11 часа, в хипермаркета на компанията в квартал Трошево. Кампанията е част от развитието на One-stop-shopping концепцията на ритейлъра, чрез която магазините на веригата постепенно се трансформират в търговски центрове.

Kaufland дари нова детска площадка на кв. „Горубляне“
22 Март 2023 V+O Communication

Kaufland България продължава своя проект за обновяване и изграждане на нови общински детски площадки. Поредното съоръжение, което компанията дарява на София, е в кв. „Горубляне“ и вече е достъпно за посетители.
Образователната детска площадка „Kuniboo” е разположена между улиците „Детелина“ и „Борис Рангелов“ на площ от 590 квадрата. Инвестицията за реализацията на проекта е 65 000 лева. Те бях вложени за цялостно възстановяване на съществуващо съоръжение и прилежащите към него площи.

Продуктите на Джейми Оливър за първи път в Kaufland
21 Март 2023 V+O Communication

Гответе в кухнята с Джейми Оливър и Tefal. Звездните предложения се предлагат за първи път в Kaufland България. Събирайте промоточки при пазаруване, отключвайте купони и вземете до 67% отстъпка на специално подбраните продукти. При всяко сканиране на вашата Kaufland Card получавате 1 точка за всеки 5 лв. от стойността на покупката ви. Възползвайте се от атрактивните предложения в периода от 20.03.2023 г. до 14.05.2023 г.

ФОЛКЛОРЕН КОНЦЕРТ В ЧЕСТ НА ПРОЛЕТТА
20 Март 2023 myPR

Идването на Пролетта и пробуждането на природата са заемали важно място в българския фолклор и в живота на предците ни.

Careershow