Новият моден бранд Boho Waves с първа бутикова колекция мебели и дрехи от макраме

С ексклузивно събитие бе представена първата колекция на бранда, който отвори шоурум в София

Kaufland планира да изкупи български плодове и зеленчуци за над 77 млн. лв. през 2023 г.
16 Март 2023 V+O Communication

Във връзка с 17-ия си рожден ден, най-голямата верига хипермаркети у нас Kaufland България продължава с равносметката за дейността си по ключови за бизнеса теми, като обявява, че до края на 2023 г. планира да изкупи български плодове и зеленчуци за над 77 млн. лв. С тях общата стойност на изкупената родна продукция от 2019 г. ще достигне 309 млн. лв. Плановете на веригата за годината включват разширяване на дела на българската продукция в магазинната си мрежа с 30 %, както и въвеждане на редица мерки за повишаване на партньорствата в сектора.

Енджи Касабие посрещна по женски пролетта в Пловдив

Принцесата на здравословното хранене Енджи Касабие все по често забелязваме в най-стария град на тепетата в Европа - Пловдив.

Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите
15 Март 2023 myPR

Инициативата „Нестле за Живей Активно“ взима първо място в категория „Инвеститор в обществото“, а програмата „Нестле за Живей Активно“ печели третото място за „Инвеститор в знанието“

Kaufland инвестира над 1 000 000 лв. годишно в контрол на качеството
15 Март 2023 V+O Communication

Във връзка с 17-тия си рожден ден, най-голямата верига хипермаркети у нас Kaufland България продължава с равносметката за дейността си по ключови за бизнеса теми и отчита инвестиции от над 1 000 000 лева в контрол на качеството през 2022 г., като 640 000 лв. от тях са за лабораторни анализи и външни експертизи. Компанията е извършила над 12 000 проверки по цялата верига за година, като те включват лабораторни анализи в независими лаборатории, външни експертизи и тестове, редица вътрешни проверки от отделите, ангажирани да обезпечат стриктните процеси, които компанията има, за да гарантира високото качество на предлаганите продукти.

Kaufland България предлага над 1100 промоционални артикула седмично, над 600 са в брошурата
14 Март 2023 V+O Communication

Във връзка със 17-ия си рожден ден, най-голямата верига хипермаркети у нас Kaufland България прави равносметка за дейността си по ключови за бизнеса теми и отчита, че от откриването на първия хипермаркет у нас през 2006 г. вече 884 седмици предоставя разнообразни промоции на своите клиенти. Понастоящем веригата предлага над 1100 промоционални предложения на седмица, като над 600 от тях са представяни в ежеседмичната брошура, която компанията разпространява на хартия и дигитално до своите клиенти. Средният процент на намаленията в брошурата е над 25%, като за отделни групови артикули той може да достигне и до 50%. През годините компанията се налага като категоричен лидер по брой брандове в магазинната си мрежа, предоставяйки възможност за максимално разнообразие в избора на клиентите си.

Kaufland България организира мащабно споделено залесяване
14 Март 2023 V+O Communication

От днес клиентите на Kaufland България могат да се включат в засаждането на най-голямата споделена гора – “Гората на Kaufland“, която ще е част от проекта на Столична община „Новата гора на София“. С активирането на специално обозначен купон от виртуалната си карта за лоялност Kaufland Card, клиентите могат да дарят 150, 100 или 50 точки за засаждане на дърво всяка седмица в периода от 13 март до 2 април 2023 година. За всеки дарени 100 точки за лоялност Kaufland ще засади едно дърво.