Мимо Гарсия: „Полезно ми бе да се запозная със становището на Максим Бехар и доц. Георги Лозанов по отношение на хита на сезона - „Бачорски и златната ябълка”
6 Декември 2023 Да говорим заедно

Възпитаникът на Факултета по журналистика и масова комуникация Мимо Гарсия се присъедини към анализите на двамата изтъкнати експерти със своето мнение

Мимо Гарсия, платформа „Да говорим заедно“: „Препоръчвам „Podtherapy“ на Антоанет Попова-Янг и Иван Бегликчиев“
6 Декември 2023 Да говорим заедно

Съоснователят на ДГЗ с коментар за един от полезните български подкасти

Калин Врачански разказва новите истории на Шерлок Холмс
5 Декември 2023 myPR

Най-известният детектив в света се завръща само в Storytel

Стартира Коледната кампания „Купи и дари“ на BILLA и БЧК
5 Декември 2023 myPR

Вече повече от седем години BILLA България и нейните клиенти активно даряват хранителни продукти за нуждаещи се хора от цялата страна в рамките на кампанията „Купи и дари“, която се провежда съвместно с Българския Червен кръст.

Поглъщащо преживяване за всеки един момент BANG & OLUFSEN представя beolab 8
5 Декември 2023 Well Done Agency

Bang & Olufsen представя Beolab 8. Елегантен и с малък силует, Beolab 8 е олицетворение на универсалността, което блести по свой собствен начин, може да пее във всяка система и се представя подобаващо, независимо от разположението.

Открийки красотата на световни туристически дестинации
4 Декември 2023 internetreklama

Туристическите дестинации предоставят уникални възможности за откриване на нови култури, традиции и красоти. Без значение дали предпочитате градски шум, приключения в природата или исторически обекти, светът е пълен със зашеметяващи места, готови да бъдат открити. Вашето следващо пътешествие може да бъде началото на невероятни преживявания и запомнящи се моменти.