Колорит и разнообразие – идеи за декорация с рязани цветове мушкато
7 Юни 2024 Grayling Bulgaria

Букетите и цветните аранжировки не са първото нещо, за което повечето хора се сещат, когато става дума за мушкато.

UV-AGE DAILY флуид: много висока SPF защита и грижа против стареене на кожата в един продукт
7 Юни 2024 INFLUENCER.BG

Флуидът на водна основа с технология Netlock е съществена стъпка във вашата рутина през цялата година, а през слънчевия сезон добавете към нея и освежаващата вода Vichy Capital Soleil с UV защита, както и най-новото допълнение към тази гама Cell Protect слънцезащитно олио за лице, тяло, и краищата на косата.

“Стратегически Инвестиции за Софтуерни Специалисти: Как да Печелим Повече?”
7 Юни 2024 DevStyleR

Има ли и кои са Стратегичеките Инвестиции, които всеки Софтуерен Специaлист трябва да направи? Как да Умножим Спестяванията си? Това са само част от въпросите, които трябва да си зададе почти всеки специалист, работещ в ИТ сектора. На фона на забавеното развитие на ИТ бранша правилната стратегия да управление на парите е от изключително значение. Тези теми ще разгледаме по време на уебинар "Стратегически Инвестиции за Софтуерни Специалисти: Как да Печелим Повече?" на 13-ти юни от 17.00ч. Очакваме ви!

„С мен ли си“ пита Антония Маркова в новия си видеоклип

Известната поп изпълнителка и голямата победителка от музикалното телевизионно шоу „Звездите в нас“ по Нова ТВ Антония Маркова представи новия си музикален проект „С мен ли си“. Песента е по музика, текст и аранжимент на хитмейкъра Светлин Къслев, мастерингът е на DJ Роско, а видеоклипът е дело на режисьора Люси Иларионов.

„Сцена в парка“ – проект за социална интеграция на възрастните хора чрез изкуство отваря вратите на дом за възрастни за серия от безплатни събития, насочени към широката общност
5 Юни 2024 myPR

За втора поредна година Лятната сцена в двора на дома в с. Долна Диканя става домакин на безплатни концерти, летни кино вечери и събития за деца, като кани всички желаещи да гостуват.

Време е за лято!

Deichmann представя нови модели Crocs

Топ 5 предимства на бързите онлайн кредити
4 Юни 2024 Studio Kipo

В тази статия ви споделяме какви са предимствата на бързите кредити онлайн, заради които си заслужава да се възползвате.