София Прайд 2023 дава сцена на млади музикални таланти
29 Май 2023 myPR

София Прайд ще даде възможност на дебютиращи музикални таланти да се качат на сцената по време на концерта на 17-и юни и да пеят пред публика от 12 000 души.

Обявиха датата за състезанието по планинско бягане „Трън Ултра Рън“ през 2024 година
29 Май 2023 myPR

За трета поредна година Трънското туристическо дружество ще организира състезанието по планинско бягане „Трън Ултра Рън“.

TOTAL WAR™: PHARAOH НА CREATIVE ASSEMBLY SOFIA ИЗЛИЗА НА ПАЗАРА ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2023
29 Май 2023 myPR

ТОВА Е ВТОРОТО САМОСТОЯТЕЛНО ЗАГЛАВИЕ НА БЪЛГАРСКОТО СТУДИО

Романтичната комедия „Малкото голямо момиче“ ще забавлява зрителите в последния уикенд на месец май

Кийра Найтли показва на зрителите какво е да си един пораснал тийнейджър в днешно време

Kaufland и Quartal Station канят децата на безплатен куклен театър
26 Май 2023 V+O Communication

Kaufland България продължава традицията си да кани най-малките си клиенти на неделен куклен театър. На 28.05, в неделя, всички желаещи могат да се потопят в чудния свят на театралното изкуство в новооткрития кулинарен квартал Quartal Station, който е разположен на паркинга на хипермаркета на бул. „Тотлебен“ в гр. София. Постановката „В царството на татко Сапун“ ще бъде представени на малчуганите и техните родители от 11:30 часа с вход свободен.

„Книги за смет“ пристига в Шумен и Варна с подкрепата на Kaufland
26 Май 2023 V+O Communication

Последният трети уикенд от първата част на тазгодишното издание на инициативата „Книги за смет“ ще се проведе тази събота и неделя в градовете Шумен и Варна. Организаторите ще очакват всички желаещи на паркинга на Kaufland в Шумен (27 май), кв. Тракия на бул. „Симеон Велики“ 28 и във Варна (28 май), кв. Одесос на ул. „Девня“ 24.

Kaufland е сред ESG лидерите в бизнеса в България
25 Май 2023 V+O Communication

Kaufland България получи награда за приноса си в опазване на околната среда и подпомагане на местните общности във второто издание на международния форум ESG & Friends: Transformation in Action. Той се организира за втора поредна година от единствената в България медийна платформа за устойчив бизнес ESGnews.bg и отличава компаниите, които са приели каузата „ESG“ като неизменна част от своята дейност. Kaufland България получи признанието си за своите последователни и дългосрочни политики в полза на околната среда и обществото, както и за многобройните си мерки и проекти, насочени към хората и природата на България.