УХТ с атрактивни демонстрации на АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ 2023
20 Февруари 2023 ПР агенция Golden Crown

Студенти и преподаватели от Университета по хранителни технологии (УХТ-Пловдив) ще се включат активно в програмата на 8-ото издание на международните изложби АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ 2023, които се провеждат в Международен панаир-Пловдив.

Три университета и две асоциации подписват меморандум с Фонда на фондовете в УХТ
17 Февруари 2023 ПР агенция Golden Crown

Университетът по хранителни технологии, Пловдивският университет „Паисий Хилендарски и Медицинският университет-Пловдив, ще подпишат на 20 февруари 2023 г., понеделник, в 10 ч. в зала „Хоризонт“ в УХТ 2-годишен меморандум за развитие на иновативни предприятия с Асоциацията за международно обществено развитие/АМОР/, Асоциация на младите учени и Фонда на Фондовете.

Вицепрезидентът Илияна Йотова – специален гост на УХТ
17 Февруари 2023 ПР агенция Golden Crown

Университетът по хранителни технологии (УХТ) организира в партньорство с Международен панаир Пловдив специално събитие в рамките на 30-то издание на престижната Международна изложба за лозарство и винарство „Винария 2023“.

ВСУ „Черноризец Храбър“ е първият университет в България, сертифициран за управление на околната среда

ВСУ „Черноризец Храбър“ е първият университет в България, сертифициран по международния стандарт ISO 14001:2015 за управление на околната среда.

Пари за образование има, резултати - не
15 Февруари 2023 Заедно в час

Коментар на д-р Нели Колева, ръководител "Стратегически партньорства" във фондация "Заедно в час", свързан с разходването на средства за образование.

ВСУ „Черноризец Храбър“ осигурява добавена стойност за реализацията на студентите си

В ход е кандидатстудентската кампания на ВСУ “Черноризец Храбър” за прием в специалностите след завършено средно образование.

Информационен ден за кандидат-студенти: 20. февруари 2023 г.

На 20. февруари 2023 г. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 10.00 ч. до 17.30 ч. 

Careershow