Женски гласове във френскоезичната литература и наука: Voix féminines dans la littérature et la science d’expression française

На 22. март 2023 г. от 17.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ (ул. „Г.С. Раковски“ 191Б) ще се проведат франкофонски четения „Женски гласове във френскоезичната литература и наука: Voix féminines dans la littérature et la science d’expression française“.

12 ученически отбора ще строят кули от спагети в Националното състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering"

Осмото издание на Националното състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering" ще се проведе на 31 март и 1 април 2023 г.

Американска търговска камара в България завърши етап от Програмата за образователно партньорство с два български университета
15 Март 2023 myPR

В началото на месец март приключи етап от Програмата за образователно партньорство, инициирана от Американска търговска камара в България (АТК) и две от водещите висши училища в България - Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ (СУ) и Нов български университет (НБУ).

ПЪРВИ СТУДЕНТСКИ ТУРНИР ПО ШАХМАТ ЗА 70-та ГОДИШНИНА НА УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ

Йордан Радев, второкурсник от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", спечели първия турнир по шахмат, организиран от Студентския съвет на Университета по хранителни технологии - Пловдив.

Програмата „За жените в науката“ отличена със злато за принос в развитието на знанието и науката в България

Инициативата на L’Oreal и ЮНЕСКО получи най-високата възможна оценка на церемонията на Годишните награди за отговорен бизнес

Проведе се първата информационна кампания на тема „Областна стратегия за подкрепа на личностно развитие на децата и учениците в Софийска област (2020 – 2022)“
10 Март 2023 myPR

На 6 март 2023 г. в гр. Елин Пелин - СУ „Васил Левски” се проведе информационна кампания на тема „Областна стратегия за подкрепа на личностно развитие на децата и учениците в Софийска област (2020 – 2022)“.

Информационен ден за кандидат-студенти: 13. март 2023 г.

На 13. март 2023 г. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 10.00 ч. до 17.30 ч. 

Careershow