ИКЕА България представя Софѝя – нов виртуален чатбот асистент, базиран на изкуствен интелект
7 Декември 2023 Paragraph 42

Виртуалният помощник предоставя подробна информация относно проследяване на статус на онлайн поръчки, услуги, гаранция и други често задавани въпроси

SoftServe с признание в категория "Challenger", според глобалното проучване “Мagic Quadrant” в сферата на услугите по индивидуалното софтуерно разработване на Gartner за 2023 г.
5 Декември 2023 SoftServe Bulgaria

SoftServe, водеща дигитална ИТ компания печели признание от Gartner® в проучването Magic Quadrant™ за 2023 г. в сферата на услугите по индивидуалното софтуерно разработване.

DataArt Proggy-Buggy ще се проведе на 9 декември
30 Ноември 2023 DataArt България

И тази година DataArt кани всички професионалисти и ентусиасти да се включат в международното състезание по програмиране Proggy-Buggy, което ще се проведе онлайн на 9 декември.

Proggy-Buggy е блиц състезание, което по забавен и динамичен начин ще предизвика участниците да решат 13 задачи в сферата на програмирането в рамките на 42 минути.

Четири пътувания с ТaxiMe ви дават шанс да спечелите Huawei Watch GT 4
27 Ноември 2023 All Channels Communication Group

Популярната платформа за таксиметрови услуги TaxiMe, която е сред първите български приложения, присъединили се към семейството на AppGallery, дава възможност на всички свои потребители да спечелят хитовия смарт часовник Huawei Watch GT 4 в цвят Rainforest Green независимо от модела на смартфона ви.

Трансформацията с изкуствен интелект и технологиите, които водят до промяна
17 Ноември 2023 myPR

С наближаването на края на 2023 г. индустриите по целия свят са потопени в трансформация, откривайки изцяло нови начини на работа благодарение на напредъка на изкуствения интелект (AI).

Tapo печели наградата за най-иновативно приложение за интелигентен дом на Network X Awards 2023
14 Ноември 2023 3CON

Tapo има удоволствието да обяви определянето си за най-иновативно приложение за интелигентен дом на Network X Awards 2023 - водещо събитие, посочващо лидерите в телеком индустрията.

Сигурните удостоверителни услуги от Evrotrust вече са налични в Huawei AppGallery
9 Ноември 2023 All Channels Communication Group

Страхотни новини за всички Huawei потребители! Водещата международна технологична компания съобщи, че приложението на Evrotrust, лидер в сферата на удостоверителните услуги и електронните подписи, вече е достъпно в Huawei AppGallery.

Careershow