Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация от SoftOne
19 Януари 2023 V+O Communication

В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) гарантира, че мобилните устройства, приложения и платформи, на които служителите разчитат, са надеждни. И въпреки че хората считат това за стандартна практика в бизнеса, това не е съвсем така. Така или иначе, когато се прилага правилно, EMM може да бъде важен двигател на растежа, поради причините, обяснени по-долу.

През 2023 средната цена на изтичането на данни ще надмине 5 млн. долара за инцидент, прогнозира доклад на Acronis

Делът на фишинг атаките е нараснал 1,3 пъти в периода от юли до октомври, установи Acronis. В момента те съставляват 76% от всички атаки, което прави 18% ръст в сравнение с установеното в предходния доклад на Acronis, публикуван по-рано тази годината.

Отговорът на SoftOne на предизвикателствата на дигиталната трансформация
14 Декември 2022 V+O Communication

Големите резултати обикновено идват с малки и премерени стъпки. Това е доказано от опита както в живота като цяло, така и в бизнеса, и особено когато става дума за дигитална трансформация. Няма нужда от големи приказки. Само лесни стъпки, които постепенно да доведат до желания резултат. Това е надеждното и разумно предложение на SoftOne за всяка компания, която иска да навлезе в света на дигиталната трансформация.

Услугата ONE wallet by Postbank се присъедини към семейството на Huawei AppGallery
5 Декември 2022 All Channels Communication Group

Huawei има още една добра новина за собствениците на обявените наскоро нови серии смартфони Huawei nova 10 и Huawei Mate 50, както и на всички други Huawei устройства, използващи собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery.

Стани DevOps инженер за 90 дни със Scalefocus Академия
1 Декември 2022 myPR

Специализираната софтуерна академия на Scalefocus стартира изцяло нов курс за DevOps инженери в началото на 2023 г.

Облачното ERP процъфтява на световно ниво, според проучване на Markets and Markets
1 Декември 2022 V+O Communication

Глобалният пазар на Cloud ERP се очаква да нарасне от 64,7 милиарда щатски долара през 2022 г. до 130 милиарда щатски долара през 2027 г., при общ годишен темп на растеж от 15%, според анализ на агенцията за маркетингови проучвания Markets And Markets. Нека да разгледаме най-интересните изводи от това проучване.

Acronis променя пазара с пускането на ново и опростено Endpoint Detection and Response (EDR) решение за доставчици на управляеми услуги

Най-новата версия на Acronis Cyber Protect Cloud прави по-достъпни усъвършенстваните решения за сигурност с ефективна защита за данни, приложения и системи – всичко в една централизирана платформа

Careershow