Телерик Академия обяви първи прием за 2024 г. за обучението за JavaScript програмисти
8 Септември 2023 myPR

Приемът е отворен до 4 декември, а кандидатурите до 15 октомври се възползват от надграден безплатен курс по основи на програмирането и специална отстъпка от 500 лв.

Програмистите на първият български изкуствен интелект за телефонни централи дават на бизнеса до 1000 минути за тест
5 Септември 2023 Ringostat

Платформата за кол тракинг, телефонни централи и цяластна аналитика Ringostat завърши тестването на AI, внедрено във виртуалната ATC и стана първата българска телефонна централа с изкуствен интелект. Компаниите могат да опитат обновения продукт на собствените си проекти, като безплатно проанализират 100-200 разговора с клиенти.

Вече може да добавяте карти за достъп в приложението Huawei Wallet
14 Август 2023 All Channels Communication Group

Днес в много съвременни сгради и пространства достъпът се осъществява с помощта на доближаването на карта до съответната четяща област за отваряне на врата или бариера.

Изкуственият интелект вече е част от живота ни – дори и да не го знаем!
10 Август 2023 Chapter4 Communications Bulgaria

Има много виждания и спекулации относно изкуствения интелект. Много от тях рисуват плашеща картина на бъдещето, но изкуственият интелект (ИИ) вече е част от нашето ежедневие – и то към момента не като заплаха, а като полезно улеснение за живота ни.

Защо дигиталната трансформация е необходимост за МСП?
7 Август 2023 V+O Communication

Пандемията действително ускори използването на дигитални продукти и услуги от страна на крайните потребители, което доведе до необходимостта за малките и средните предприятия (МСП) да предприемат дигитална трансформация, за да гарантират своите растеж и конкурентоспособност. Разберете за някои от най-съществените предимства на дигиталната трансформация и как можете да я приложите в своя бизнес.

Microsoft Inspire: Ускоряване на трансформацията на изкуствения интелект чрез партньорство
24 Юли 2023 myPR

Microsoft Inspire е възможност да се признае ролята на партньорите за успеха на клиента и да се споделят нови възможности и начини за взаимодействие с продуктите на Microsoft.

Как изкуственият интелект може да вкуси и помирише напитки?

Миналата седмица се появи новината, че се е родила първата в света енергийна напитка, разработена изцяло от изкуствен интелект в сътрудничество с водещ унгарски производител на енергийни напитки.