Алтерко с близо 50% ръст на приходите от продажби за деветте месеца на 2022 г. на фона на глобалната инфлация и енергийната криза
6 Октомври 2022 M3 Communications Group, Inc.

Предварителните данни показват, че компанията е преизпълнила прогнозните резултати с над 5% и следва очакванията на мениджмънта

DataArt открива офис в Румъния с придобиването на Lola Tech
5 Октомври 2022 DataArt България

DataArt, глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения, обяви разширяването си на Балканите и откриването на свое представителство в Румъния. Това се случва с придобиването на Lola Tech, водеща компания за разработка на софтуер, базирана в Обединеното кралство и Румъния, и е част от стратегията на DataArt за глобално разширяване и географска диверсификация. Използвайки центъра на Lola Tech в Клуж-Напока и неговата съществуващата инфраструктура и човешки ресурси, DataArt ще инвестира в своето развитие в Румъния и ще увеличи екипа си там.

DataArt се присъединява към на Socotra App MarketPlace
29 Септември 2022 DataArt България

DataArt, глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения, и CAPE Analytics, лидер в AI-базираните решения за геопространствено обследване на имоти, обявиха, че тяхното съвместно приложение за оценка на риска вече е достъпно на Socotra App MarketPlace.

Vivacom предлага Microsoft 365 бизнес планове
28 Септември 2022 myPR

Цел на Vivacom е да помага на бизнеса да бъде по-продуктивен, да пести време и разходи, като му предоставя възможност да използва нови технологични инструменти и да навлезе в дигиталния свят.

Webinar: Лидерството в #TECH Индустрията – Черно на Бяло
26 Септември 2022 DevStyleR

Лидерите в #TECH компаниите ли са супергероите на днешното време? Какви качества, знания и умения трябва да притежават лидерите на днешния технологичен свят?
Ние, екипът на DevStyleR ще разгледаме всички аспекти на темата “Лидерството в #TECH Индустрията – черно на бяло”.
Очакваме ви на 29 септември от 18:30 часа. Участието е безплатно, но е необходимо да се регистрирате предварително

Инфинити ООД придоби статут на Authorized Reseller на Acronis
22 Септември 2022 Инфинити ООД

Инфинити ООД придоби статут на Authorized Reseller на глобалният лидер в областта на кибер-игурността и архивирането на данни Acronis.

Алтерко спечели сребро за „Най-добър работодател в България“ на Career Show Awards 2022
20 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

IoT иноваторът Алтерко (BSE:A4L/FRA:A4L) бе отличен сред най-добрите работодатели в България.