Новини на агенция

Тази година фирмите предвиждат раздаването на по-добри бонуси спрямо миналата

Българската търговско-промишлена палата проведе експресно анкетно проучване във връзка с допълнителните възнаграждения (бонуси) около Коледа. Проучването се проведе в периода 6-10 декември 2021г, като в него участваха над 100 браншови организации и предприятия.

Проект „БЪДИ ДИГИТАЛЕН“

От 1 ноември 2021 г. Българската търговско-промишлена палата стартира проект „Бъди дигитален“ по операция „Съвместни действия на социалните партньори“, Компонент 2 по ОП РЧР.

Предстои 19-тото издание на търговското изложение "Доверете се на българското" с организатор БТПП

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да ви покани на 19-то издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”, което ще се проведе от 8 до 23 декември 2021г. в Централни Софийски хали - партер.

Писмо на АИКБ и БТПП до министър-председателя Стефан Янев и Обръщение на Българска газова асоциация от 08.11.2021г.

В официално писмо до министър-председателя на България Стефан Янев  Асоциацията на индустриалния капитал в България и Българската търговско – промишлена палата подкрепят констатациите в обръщението на Българската газова асоциация от 08.11.2021г.

Работодателите – разединени по отношение на въвеждане на „зелен сертификат“

Българската търговско-промишлена палата проведе експресно анкетно проучване сред своите членове във връзка с необходимостта и оценката на предприятията от „Зелен сертификат“.

Бизнесът и университетите работят за търсени специалности на пазара на труда

Представители на бизнеса и на университетите работят заедно за създаването на модерни програми по търсени специалности на пазара на труда.