Новини на агенция

Потребители следят за фалшиви и невалидни баркод номера

Сканирай и докладвай невалиден баркод, започващ с 380 и спечели ваучер на стойност 100 лева

БТПП със съобщение до медиите

Българската търговско-промишлена палата информира бизнес общността, медиите и всички други заинтересовани лица, че има положително развитие по темата за одобряването на списъка на работодатели, които имат право да сключват договори по реда на чл. 95а, ал. 1 от Закона за висшето образование.

Проследяване на ваксините с баркод

За укрепване на отношенията със своите партньори, както и да помогне за повишаване на глобалния имунитет в контекста на COVID-19, McKinsey публикува интервю с д-р Сет Бъркли, изп. директор на GAVI (Световен алианс за ваксини и имунизации) със заглавие Солидарност в усилията да се ваксинира света.

БТПП защити запазване на заетостта на работници и служители след периода на извънредното положение

На присъствено заседание на НСТС, провело се на 28.06.2021г., Палатата беше представлявана от Председателят на БТПП Цветан Симеонов и Михаела Михайлова, главен експерт - юрист от юридическа дирекция.

БТПП :"впечатляващ“! резултат от предложенията на работодателските организации

Предложение на бившия министър на образованието и науката Красимир Вълчев безкритично припознато от служебното правителство

БТПП : СТЪПКИТЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ИКОНОМИКАТА ТРЯБВА ДА СА ЕДНАКВИ

Председателят на УС на БТПП г-н Цветан Симеонов е изпратил на вниманието на служебния министър-председател Стефан Янев и министрите Гълъб Донев и Атанас Пеканов предложения за намаляване на бюрокрацията и административната тежест.

Мост между поколенията в бизнеса

Ние работим за създаването на платформа за диалог и партньорство между различни бизнеси и поколения с общ фокус – предприемачеството в България