Новини на агенция

Бизнесът и университетите работят за търсени специалности на пазара на труда

Представители на бизнеса и на университетите работят заедно за създаването на модерни програми по търсени специалности на пазара на труда.

Успешно премина контролен одит на БТПП по ISO 9001:2015

В рамките на годишния контролен одит от страна на SGS България на Системата за управление на качеството в БТПП беше проверена дейността на Системата по новата версия на стандарт ISO 9001:2015.

България намалява своята дигитална конкурентоспособност за 2021г. според World Digital Competitiveness Ranking

Българска търговско-промишлена палата продължава партньорството си с Института за развитие на мениджмънта (IMD) с участието си във второ проучване за годината, свързано с дигиталната конкурентоспособност.

30 ГОДИНИ ПРИЛОЖЕНИЕ НА СТАНДАРТИТЕ GS1 В ПОЛЗА НА БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ

За индустрията, търговията и всеки от нас – крайните потребители, баркодовете са част от ежедневието.

Международна конференция “Финансова подкрепа за МСП – SIMExpo 2021”

На 28 и 29 септември 2021 г., в София Хотел Балкан, от 10.00 часа, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Съветът по инвестиции към БТПП организират Международна конференция “Финансова подкрепа за МСП – SIMExpo 2021”.

Становище на БТПП относно използването на Европейската синя карта от бизнеса в България

Резултатите от скорошно допитване на БТПП до представителите на бизнеса за възможностите и трудностите пред издаването и използването на Европейската синя карта.