Мигновена реакция, 240 Hz и 800R извивка за перфектни състезания: AGON PRO AG456UCZD
20 Март 2024 Well Done Agency

AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори1 и IT аксесоари – добавя още един OLED модел към популярната си серия AGON PRO.

Превърнете телефона си в инструмент за работа – в SD картата ви могат да се съхраняват всички важни приложения и файлове
14 Март 2024 better. gaming agency

В днешния динамичен свят, където мобилността е от ключово значение за професионалния живот, е важно да използвате потенциала на смартфона си за повишаване на продуктивността ви.

Synology представя BeeStation – лесно за използване устройство за съхранение и споделяне на данни
12 Март 2024 Well Done Agency

Synology обяви пускането на BeeStation – нов продукт, проектиран да осигури лично пространство за съхранение на данни с акцент върху лекотата на използване.

Сървърният твърд диск Western Digital Ultrastar DC HC580 с капацитет 24 TB вече се предлага в България
8 Март 2024 Well Done Agency

Новините за появата на нови модели твърди дискове с още по-внушителен капацитет се появяват през няколко месеца и това се приема добре и от доставчиците на облачни услуги, и от потребителите.

Logitech представя MX Brio, най-усъвършенстваната уеб камера, проектирана за съвременните начини на работа и стрийминг
7 Март 2024 Well Done Agency

Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера

Новите microSD карти на Samsung предлагат високапроизводителност и капацитет в новата ера на мобилнитекомпютри и изкуствен интелект във всяко устройство
1 Март 2024 better. gaming agency

Samsung изпробва новата си Express microSD карта с 256GB памет и четири пъти по-висока скорост от тази на текущия интерфейс UHS-1 microSD картата на Samsung с 1TB памет в масово производство въз основа на най-новата технология V-NAND

Защо е по-добре да купите SSD или NVMe диск вместо HDD?
23 Февруари 2024 better. gaming agency

Мисля, че всички можем да се съгласим, че HDD дисковете, които доминираха преди, загубиха битката срещу модерни устройства като SATA и NVMe SSD дисковете.

Careershow