Новини на агенция

„НБУ В ЦЕНТЪРа“ отбелязва 122 години от рождението на Джон Стайнбек

Книжарница и галерия „НБУ В ЦЕНТЪРа“ продължава своята традиция за честване на годишнини на значими български и световни автори.
Джон Стайнбек ще бъде представен от Димитра Канева във видео, което ще се излъчи във фейсбук страницата на НБУ в ЦЕНТЪРа на 27. февруари 2024 г. в 10.00 ч.

Представяне на фотокнигата на Денислав Стойчев ,,Заедно за кратко: Милениали в България (2010 - 2016)“

На 21. февруари 2024 г. от 18.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ с адрес ул. „Георги С. Раковски“ 191Б ще бъде представена фотокнигата на Денислав Стойчев ,,Заедно за кратко: Милениали в България (2010 - 2016)“

Временен достъп до е-книги на издателство De Gruyter в Нов български университет

Библиотеката на Нов български университет организира до 30. април 2024 г. временен достъп до електронни книги на издателство De Gruyter и неговите партньори, сред които са Stanford University Press, New York University Press, Fordham University Press, Düsseldorf University Press, Edinburgh University Press, Yale University Press.

Публична лекция ,,Нови медии в театъра“

На 19. февруари 2024 г. от 17.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ с адрес ул. „Георги С. Раковски“ 191Б ще се проведе публична лекция на английски език ,,Нови медии в театъра“ с водещ Електра Либерте.

Представяне на Годишник на департамент „Право“

Център за книгата и департамент „Право“ представят Годишник на департамент „Право“ на 14. февруари 2024 г. от 16.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

„НБУ В ЦЕНТЪРа“ с любовна лирика за Свети Валентин

По случай празника на любовта книжарница и галерия „НБУ В ЦЕНТЪРа“ ще представи видео на 14. февруари 2024 г. в 10.00 ч. с подбрана любовна лирика, изпълнена от шест млади актриси, в едноименната фейсбук страницата.

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през януари 2024 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ. Център за книгата организира представяния на изданията на Нов български университет, видеата могат да се гледат в едноименната фейсбук страница и в ютюб канала New Bulgarian University.