Новини на агенция

Дентален рентген в Пловдив

Денталните рентгенови апарати са важен инструмент, използван от зъболекарите за диагностициране на зъбите, венците и устата. Денталните рентгенови снимки позволяват на стоматолозите да видят неща, невидими при обикновен клиничен преглед, като например между зъбите, под венците, костите и корените на зъба. Информацията, получена от дентална рентгенова снимка, се използва за насочване на плана за лечение. Без рентгеновите снимки, някои от проблемите могат да останат незабелязани и нелекувани.
Тук може да откриете телефони и адреси на дентални практики в град Пловдив, притежаващи собствени рентгенови апарати и изготвящи снимки на място в процеса на диагностициране и лечение.

Орална хирургия и Имплантология в Диамант Дент (Пловдив)

Клиниката е оборудвана с висококачествена апаратура, даваща най-доброто в областта на денталната медицина. Тук вие ще получите индивидуален план на лечение , съобразен с вашите нужди.

Добър стоматолог в Манастирски ливади - София

Екипът на доктор Младенов е фокусиран върху предоставянето на професионално внимание и изключителна грижа, помагайки на всеки техен пациент да постигне възможно най-добрата усмивка.
Ако живеете в квартал Манастирски ливади или работите в южната част на столицата, до Околовръстния път или булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“, посещението при доктор Младенов ще ви спести време и пътуване.

Дентална клиника в квартал Хиподрума (София) – DENTestetica

„DENTestetica е стоматологична клиника, намираща се в софийският квартал Хиподрума. Водещ специалист в клиниката е Д-р Моника Гащарова. Зъболекар с над 6 години опит. Интересите ѝ са насочени към естетични възстановявания, протетика, детска дентална медицина. Извършва профилактика и лечение на пародонтални заболявания

Добър зъболекар в ж.к. Банишора (София) – клиника „Маринови”

Дентална клиника „Маринови” се намира в софийския квартал Банишора, на ул. Охрид 21. Стоматологичните кабинети в клиниката са разположени на удобно и комуникативно място в близост до Мол София и централна гара. Освен комфорта и безопасността, които ще намерите в самата клиника, ще имате възможност да паркирате удобно и без притеснение да се оставите в ръцете ни, за да се погрижим за вашата усмивка. Нашият център съществува в град София от 2003 година.

Ортодонтия и дентална имплантология в София- Д-р Владимир Вълов

Д-р Вълов е едни от най-прогресивните и бързоразвиващи се дентални специалисти в София. Той е специализиран в естетичната стоматология . Качествената работа му събира все повече почитатели, като до момента е натрупал близо 22 000 почитателя и почитателки във Фейсбук.

Протези върху 4 импланта – имплантологично лечение от Д-р Янчо Божиков

Протези върху 4 импланта е изключително достъпно решение за всеки, решил да замени класическата протеза с фиксирана дъга от зъби. При този вид протезиране са необходими само четири зъбни импланта за осигуряване на пълна дъга от долни зъби, и от шест за стабилното фиксиране на горната.