Първи турнир по шахмат в УХТ

Студентският съвет в Университета по хранителни технологии организира турнир по шахмат на 13 март 2023 г., понеделник, от 17 ч.

Кое отличава луксозните автомобили от останалите
10 Март 2023 PromoPointbg.com

Луксозните автомобили винаги будят едно леко усещане за възхищение в минувачите и в останалите участници в движението.

Европейското изложение „Нека заедно създаваме технологии“ пристига в България
10 Март 2023 myPR

Жители и гости на столицата ще могат да посетят изложението от 15 март до 30 май в Музейко

Потопете се в магията на Милано – столицата на модата и изживейте незабравимото приключение наречено – Италия
10 Март 2023 АдвенТур

Адвентур, туристическа агенция предлагаща широка гама от дестинации обяви нова програма за мечтателите, които желаят да усетят магията на Италия. Програмата в столицата на Модата – Милано е подходяща за всеки, който желае да прекара няколко незабравими дни в този град на изкуството и включва посещение на някои от най-известните архитектурни паметници, приети за лицето на Италия и задължително присъстващи в списъка за посещение на всеки турист – Миланската катедрала, пасажът "Виторио Емануеле"; Музикалният театър "Ла Скала" и замъкът на фамилията Сфорца. Програмата включва полет до Бергамо с дати започващи от месец март до октомври, водач-екскурзовод по време на целия престой на български език, групов трансфер, обиколка на историческия център на Милано и вечерна разходка до квартал Навили, който напомня за Венеция и е един от най-живописните и красиви квартали в Милано.

Нова терапевтична зона за хора с увреждания ще бъде изградена в центровете на фондация “Сийдър”

Нова терапевтична зона ще бъде изградена за над 30 деца и млади хора с увреждания и лишени от родителска грижа в центровете на фондация “Сийдър”. В нея ще бъдат включени както пособия за спорт и отдих, така и специализирани съоръжения, които ще подобрят средата и качеството им на живот.

На 8-ми март българи пуснаха в мрежата първата супер героиня шофьор на камион в света
9 Март 2023 myPR

Страната ни изостава с привличането на жени в транспорта и логистиката, алармират от бранша