Пътешествия навсякъде по света по канал Da Vinci
30 Май 2024 myPR

Канал Da Vinci ще ви запознае с природни забележителности, обичаи, традиции и спортове от цял свят с няколко предавания, които ще ви отведат на вълнуващи пътешествия.

Вълшебен празник за деца и родители в Bulgaria Mall на 1 юни
28 Май 2024 myPR

Незабравими забавления, театрална постановка, работилнички и научни експерименти ще очароват малчуганите и техните придружители в мола на бул. България

Celestyal стартира лятна кампания за надграждане на резервациите на каюти с апартаменти

Celestyal представя нова кампания, която дава възможност на гостите за надграждане (ъпгрейд) на резервациите си на каюти с апартаменти на изключителни цени.

Впечатляващ брой участници в националния конкурс на Нестле „Родители, аплодисменти!“
28 Май 2024 myPR

158 отдадени майки и 35 напористи бащи от цялата страна взеха участие в конкурса, който е част от глобалната инициатива на Нестле „Порция баланс“, като споделиха своите малки и големи победи в мисията за здравословно хранене на децата

Purina дари над 3 100 кг храна на приюти за бездомните животни в България
28 Май 2024 Paragraph 42

Purina България, част от групата на Nestlé, дари над 3 100 кг храна на Animal Rescue и Фондация „Фрея“, които осигуряват дом на изоставени котки и кучета. 179 служители взимат участие в инициативата „Усилието от нас – наградата за тях“, която се проведе за втора поредна година.

Джордж Ръсел в Tommy Hilfiger за Grand Prix на Монако
27 Май 2024 United Partners

Джордж Ръсел носеше TOMMY HILFIGER за състезателния уикенд в Монако

Билетите за благотворителната “Гала на българската култура и музика” във Виена са разпродадени
24 Май 2024 Заедно в час

„Безпрецедентен акт на българската културна дипломация“ – така във Виена определят гала концерта, който ще се състои на 25 май 2024 г. в зала „Брамс“,  Музикферайн, Виена.

Careershow