Simba Toys подарък за дете за Коледа и Нова година
13 Ноември 2023 Съни 7 Еоод

В днешния бързо развиващ се свят родителите на момчета и момичета от много ранна възраст започват да мислят за компетентен подход към развитието на децата. Съзнателният подход към отглеждането на децата е много важен и се подчертава от повечето световни експерти. И загубеното време вече не може да се върне. Отговорните мама и татко от раждането купуват на бебето всичко необходимо за растеж и адаптация към сложния заобикалящ свят. Днес производителите на образователни играчки се опитват да разработят възможно най-широка гама от модели. Една и съща образователна играчка може да се използва на различна възраст.

Светкавичният и надежден оптичен интернет на Vivacom е изборът на бизнеса
9 Ноември 2023 myPR

Светкавичният оптичен интернет на Vivacom гарантира сигурна интернет свързаност за редица бизнеси в България.

Черен петък 2023 в София: Най-добрите магазини за пазаруване
5 Ноември 2023 Съни 7 Еоод

Черният петък е един от най-големите пазарни събития на годината, когато магазините предлагат невероятни отстъпки и специални оферти на своите продукти. Ако сте в София и търсите най-добрите онлайн магазини за пазаруване през Черния петък 2023 г., има няколко онлайн магазини, които силно препоръчваме да посетите. В тази статия ще ви представим някои от тези магазини, които предлагат разнообразие от продукти и категории, включително спално бельо, матраци, обзавеждане на баня и кухня, златни бижута и диаманти, аксесоари за дома и офиса, аксесоари за леки автомобили.

Интегрирани и професионални решения за Wi-Fi и видеонаблюдение за множество типове корпоративни нужди, с TP-Link Omada SDN и VIGI
2 Ноември 2023 3CON

В средата на ерата на цифровизацията, TP-Link предлага широк набор от бизнес-ориентирани решения и оборудване чрез гамите Omada SDN и VIGI, които поддържат бизнеса навсякъде.

Още една причина да продадете стария си телефон на Flip.bg
13 Октомври 2023 myPR

В актуалната кампания на технологичния стартъп при продажба клиентите могат да получат до 200 лв. над предложената цена за избрани модели

Overcoming Social Media Growth Challenges with SubPals
16 Септември 2023 SubPals

SubPals, a leader in social media marketing, is dedicated to turning challenges into growth opportunities for businesses, influencers, and artists in the digital world. Providing a range of services across platforms like YouTube, TikTok, Spotify, SoundCloud, and Twitch, SubPals offers customized plans, ensuring each customer's unique needs are met. With a commitment to quality, reliability, and exceptional customer service, including a unique 'refill' service, SubPals stands out in the industry.

Счетоводител за стартирането на бизнес: Ключови аспекти и съвети
1 Септември 2023 Съни 7 Еоод

Стартирането на собствен бизнес може да бъде вълнуващо предизвикателство, но като предприемач трябва да се запознаете с редица задължения и регулации, свързани със счетоводството. В тази статия ще разгледаме важността на счетоводител за успешното водене на бизнеса, основните функции, които той изпълнява, както и някои ценни съвети за избора и сътрудничеството със счетоводител.