Мебели от естествен ратан: плюсове и минуси
22 Ноември 2021 Targetbox

Мебелите от естествен ратан се превърнаха в една от най-горещите тенденции. Планирате ли да използвате плетени мебели като градински мебели? Време е да се запознаете с характеристиките на материала, за да избегнете неприятни изненади по време на употреба.

Основни причини, поради които банките често ви отказват заеми
22 Ноември 2021 Targetbox

Банките не разкриват подробности за това как вземат решения за кредитиране. Нека в тази статия да видим кои са истинските причини, поради които банките най -вероятно ще откажат да ви дадат кредит, и да ви дадем съвети как да се увеличат шансовете за одобрение на кредита ви, ако е възможно.

Струва ли си да вземете заем в брой, за да изплатите дълга по кредитна карта?
22 Ноември 2021 Targetbox

Стратегията за теглене на нов заем за изплащане на стария обикновено се оценява негативно. Критиката има смисъл: често поради прекомерната дългова тежест тези заеми не свършват дотук. В резултат на това човек потъва все по -дълбоко в дъното на финансовата яма. Но ако се използва правилно, един нов заем може да бъде добра опция.

За какви цели е по -добре никога да не теглите заем?
22 Ноември 2021 Targetbox

Много хора погрешно смятат, че заемът е най -лесният начин за решаване на проблем. Но това не е съвсем вярно и защо - ще разкажем в нашаа статия кои са неразумните цели за вземане на заем.

Пощенска банка е първата банка у нас, сертифицирана да извършва незабавни плащания в лева по Програма Blink на БОРИКА АД
22 Ноември 2021 Proximity Sofia

Пощенска банка е първата сертифицирана банка в България, която вече предлага на своите клиенти модерната услуга за незабавни плащания в лева по Програма Blink на Национална картова и платежна схема (НКПС), част от БОРИКА АД*. С нея клиентите на банката ще имат възможност да правят преводи в лева от сметка в сметка (P2P/P2B) за суми до 30 000 лева в рамките на 10 секунди в широката клонова мрежа на банката, в съответствие с въведената паневропейска SEPA схема за незабавни плащания на Европейския платежен съвет. Предстои новата услуга да е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината и в мобилното и интернет банкиране. С въвеждането на модерния начин на разплащания банката отново отговаря на очакванията на съвременните потребители за бързина и достъпност на услугите, които предоставя, като предлага необходимите удобства в динамичното им ежедневие.

Иновативните продукти в сферата на отоплението, които носят надеждност за монтажниците и комфорт за потребителите
19 Ноември 2021 Action Global Communications Bulgaria

Заедно с всички останали технологии и тези, свързани с отоплението, постоянно се развиват с цел да отговорят на очакванията и нуждите на монтажниците, специалистите и търговците. Модерните отоплителни системи предлагат комбинация от надеждност, енергийна ефективност и улеснение при монтирането и управлението. Всички тези предимства могат да бъдат намерени в решенията за дома, предлагани от Resideo, които са създадени на основата на много години опит в индустрията. Като резултат потребителите получават модерни решения за изграждането на иновативен дом.

МенторМейт придобива Data Cloud Solutions
18 Ноември 2021 МенторМейт

МенторМейт разраства експертизата си в управлението на данни с придобиването на Data Cloud Solutions (DCS) - българска компания, специализирала в архитектура и обработка на големи количества данни, бизнес интелиджънс, машинно самообучение и автоматизация.