Новини на агенция

Почивка от хранителния режим – кога/как/защо?
24 Юни 2022 FitwithStrahil

Почивката от спазването на режим е добре позната практика в цял свят, известна под името "Diet Break", което буквално означава "почивка от диета" и по същността си е точно това. 

Разходки и ползите им за здравето
16 Юни 2022 FitwithStrahil

Идеята за „простичкия подход“ към нещата е добре приета и широко използвана в много аспекти на живота и ежедневието ни. Не така стоят нещата при тренировките обаче…

Енергийните напитки са вредни!
9 Юни 2022 FitwithStrahil

Предполагам това твърдение няма да те изненада, защото си го чувал вече много пъти. Но защо? Защо са вредни, как точно влияят на организма ни, защо е добре да се избягват и как да си набавим нужната енергия без тях?

Какво означава „здравословно тегло“?
2 Юни 2022 FitwithStrahil

В средите на фитнес ентусиастите, а и сред хората, които просто искат да са здрави физически и да се чувстват добре, често се говори за „здравословно тегло“.

Вредните ефекти от застояването и как да се справим с тях
27 Май 2022 FitwithStrahil

Ако прекарваш голяма част от денят си в седнало положение, не ставаш от бюрото и се чувстваш напрежение и прегърбване в кръста в края на работния ден – тази статия е за теб!

Високо кръвно? Ето как да се справиш с него с правилно хранене и спорт
19 Май 2022 FitwithStrahil

Високото кръвно налягане е често срещано състояние и също толкова често се пренебрегва. Човек може да привикне към хронично завишеното си кръвно, да не усеща негативни симтоми и да не се интересува от него с години.

Стегнатото тяло и красивата фигура изискват усилия, свързани най-вече с поддържането на подходящ хранителен режим и редовни тренировки
12 Май 2022 FitwithStrahil

На всички ни е ясно, че ако искаме да бъдем здрави и да изглеждаме добре, трябва да положим известно старание и да осигурим на тялото си среда и стимули, които да подпомагат пълноценната му работа.